Toepasbaar onderzoek voor bedrijven en overheden
header-algemeen
Concreet > Krachtig onderzoek creëert

Krachtig onderzoek creëert

Betrouwbaar en verantwoord onderzoek met concrete resultaten en adviezen, dat is waar Concreet voor staat. Wij zijn hét onderzoeksbureau voor overheid en ondernemers. We vinden het belangrijk dat ons onderzoek direct bijdraagt aan nieuw beleid of betere bedrijfsvoering. Onze adviezen zijn daarom onmiddellijk toepasbaar. Zo slaat Concreet een brug tussen wetenschap en praktijk.

Concreet heeft een no-nonse werkwijze voor een snelle en efficiënte uitvoering van projecten. Wij werken met een team van enthousiaste medewerkers zoals interviewers en telefonisch enquêteurs, per project op maat samengesteld en getraind. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen werken wij volgens erkende richtlijnen en normeringen voor projectmanagement en onderzoek.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie. Neem contact op.

Oprichter Paul de Vreede slaat brug tussen wetenschap en beleid
Concreet is opgericht door Dr. Paul de Vreede, wetenschapper en onderzoeker bij o.a. het Erasmus MC, Universiteit van Utrecht en TNO. Paul is IPMA-gecertificeerd en publiceerde diverse wetenschappelijke artikelen in internationale tijdschriften en hoofdstukken in boeken. Hij behaalde verschillende nationale en internationale prijzen voor wetenschappelijk onderzoek.

“Ik heb ruim 13 jaar ervaring in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van leefstijl, gedrag en maatschappelijke gezondheid. Voorheen verzorgde ik onderzoek en advies voor Europese en landelijke overheden en bedrijven. Het is mijn ervaring dat het vanuit grotere onderzoeksorganisaties zeer moeilijk is om flexibel en daadkrachtig onderzoek te leveren tegen een betaalbare prijs. Concreet maakt het verschil.”

Bent u op zoek naar toepasbaar onderzoek voor uw organisatie? Neem contact op

Partners van Concreet
Onze praktische onderzoeksaanpak combineren we graag met de expertise en ervaringen van onze partners om u nog succesvoller te helpen. Hiertoe werken wij nauw samen met onderzoekers en adviseurs van TNO, Vrije Universiteit Amsterdam en CAREAN.

careanCAREAN biedt onafhankelijk gebruikersonderzoek en faciliteert co-creatie processen in de ontwikkeling en implementatie van nieuwe (zorg)diensten en processen. De werkwijze van CAREAN kenmerkt zich door een participerende aanpak. Een aanpak waarbij mensen met elkaar in gesprek worden gebracht, aan het denken en in beweging worden gezet. Met als resultaat nieuwe ideeën op basis van gebruikersinzichten en stapsgewijze implementatie of verbeterde diensten en processen.

 

Veiligheid Data
Alle door Concreet verzamelde informatie wordt met de grootst mogelijke veiligheid opgeslagen en beheerd door DataCT. Vertrouwelijke informatie wordt direct in een beveiligde databaseomgeving weggeschreven. DataCT beheert haar eigen servers en haar eigen netwerk. Alle servers bevinden zich in een zwaarbeveiligd datacenter in Schiphol-Rijk, direct aangesloten op de NL-IX (Netherlands Internet Exchange).

Overtuigd van de kwaliteit van Concreet?

Neem contact op!